Vin & Champagne festival i Budapest

Läs mer om den årliga vinfestivalen på slottshöjden här!

Varje september är värd en populär vin och champagne festival här i Budapest, en tradition som årligen är en høydaere för vinentusiaster från hela världen. Hundratals ungerska och internationella vinproducenter samlas i denna storslagna händelse som hölls på sig det kungliga palatset vid Slottshöjden. Inngangspriset startar på cirka 120 kr för entré, separat glas för provsmakning. För dem som planerar flera besök kan man köpa fyra dagars festival biljett. Biljetter kan köpas "på plats", på Castle Hill. Vil man ta en paus i vinprovning, kan man njuta av en grill på en av de många stånden eller uppleva ungersk underhållning från en av de många scener. .Besök den officiella hemsidan här.

Vårt erbjudande: Budapest.nu erbjuder egen festival guide på svenska som är med dig och din grupp på denna händelserika eventet och kan, i samarbete med arrangörer, erbjuder svnesktalende vin provningar och upplevelser! Vi har också sålt paket till flera vin och gourmetklubbar, inklusive flyg, hotell och aktiviteter här nere. Kontakta oss för en icke-bindande erbjudande!

“Åker gladeligen igen!”
“Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.