Budapest Cirkus

Får du inte nog av cirkus? Drömmer du om trapetser och fanfarer? Då bör du ta en tur till Budapest, här kan du nämligen gå på cirkus året runt!

Budapest Circus är en härlig plats för både barn och vuxna.

Alldeles bredvid Budapest Zoo och Tivoli i Stadsparken hittar du Budapest Cirkus. Den stationära cirkusen öppnade 1891 och har hållit till i flera olika lokaler sedan dess. I den nuvarande byggnaden har man funnits sedan 1971. Här finns det alltid spänning och nöje!

På cirkusen kan du se en mängd olika shower med djärv akrobatik, imponerande djurshower och roliga clowner. Cirkusen har tre ”säsonger” under ett år mellan oktober och augusti, så man har alltid något nytt att glädja sig åt.

Budapest Cirkus har starka traditioner och kvaliteten på underhållningen är hög. Vi rekommenderar absolut en tur hit för både stora och små cirkusfans!

Rekommenderade artiklar.

om du gillade vår berättelse om Budapest Circus i Budapest

Budapest Zoo och botaniska trädgård

Budapest Zoo och botaniska trädgård
Alldeles i utkanten av Stadsparken hittar du Budapest Zoo och Botaniska trädgård. Parken kännetecknas av det vackra ingångspartiet i Art Nouveau stil.

Den Botaniska trädgården – ett litet grönt paradis mitt i Budapest

Den Botaniska trädgården – ett litet grönt paradis mitt i Budapest
Längtar du efter ett avbrott från det jäktiga storstadslivet? Då föreslår vi en tur till ELTE Botaniska trädgård, mer känt som Füvészkert. Den ligger väl skyddad i VIII distriktet Józsefváros, en av Budapests fattigaste stadsdelar.

Svensktalande guide i Budapest

Svensktalande guide i Budapest
Delta på en vacker rundtur med vår svensktalande guide i Budapest - bland spännande arkitektur och talrika attraktioner.

Flodkryssning med 4 rätters middag

Flodkryssning med 4 rätters middag
Se Budapest från Donau i den populära kvällskryssningen som körs hele vekan
“Lyxigt att bli upphämtad på flygplatsen. Trevligt välkomnande med presenter. Välordnade utflykter med svenskspråkig guide. Fint hotell.”
“Åker gladeligen igen!”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.