Detta kan vi hjälpa dig med

Klicka dig in för att se en översikt över tjänster som vi på Budapest.no erbjuder dig i vår stad, Budapest, under ditt uppehälle! Vi erbjuder självklart både gratis- och betaltjänster.

Klicka dig in för att se en översikt över tjänster som vi på Budapest.no erbjuder dig i vår stad, Budapest, under ditt uppehälle! Vi erbjuder självklart både gratis- och betaltjänster.

Budapest.no kan bistå med det mesta under en vistelse i Budapest och då vi är väl förankrade i nordisk kultur och har en förståelse för den, trots 10 år här nere, så är vi en smidig och seriös samarbetspartner. Du kan läsa mer om oss här!

Detta är ett urval av några av de tjänster som vi kan bistå resande till Budapest och Ungern med:

Övernattning.
Oavsett om du söker hotell eller lägenhet så kan vi bistå med skicklig hjälp i djungeln av alla erbjudanden. Vi matchar priset i 9 av 10 fall på de många sökmotorer på internet men desto viktigare är det kanske att vi har bättre avbeställnings- och betalningsvillkor. Vi avskyr outsourcade callcenter – så hos oss är du bara ett mail eller telefonsamtal ifrån en trevlig person som hjälper dig med beställningen här nedan.

Få ett oförpliktande supererbjudande på hotell i Budapest här!

Guidade resor.
Vi bistår med stadsvandringar, streetfood-walks, minibussresor med svensktalande guide och utflykter till allt från pusztashow till spännande vinområden. Våra licensierade guider har ungerskt ursprung och på flytande svenska visar de stolt upp ”sin stad” och ökar upplevelsen med sin närvaro och sin information! Vi tror att du gör rätt i att lära känna Budapest tillsammans med oss! Boka en svensktalende Budapest-guide här!  

Flygbiljetter.
Som medlen av RGF (norske kammerkollegiet) och partner med KLM, Wizzair, Norwegian och SAS kan vi tryggt bistå resande med paketresor där vi sätter ihop flyg och hotell. Oavsett om man önskar en storstadspaus med en god väninna/vän eller kommer ner som en större grupp så har vi lösningarna för all transport och vi har lång erfarenhet med chartring av hela flyg! Vi erbjuder flygbiljetter från alla svenske städer via Norwegian, SAS, Lufthansa, KLM och Wizzair.

Bordsbeställning.
God mat och dryck är viktigt för norrmän på resa. Vi har mer än 100 restauranger i spannet från historiskt ungerska till moderna internationella fusion-kök. Och det bästa är att vi beställer bordet helt gratis så att du är garanterad en upplevelse! Ta kontakt idag för bra rekommendationer, för att hyra din egen vingård eller stänga av en terrassrestaurang till företagsfesten!

Se fullständig lista över bra restauranger i Budapest och boka bord gratis här!

Kulturupplevelser.
För våra kunder som minst bokar hotell via oss så bistår vi med biljettreservation för gällande biljettpris. Nu kan du alltså besöka den ungerska statsoperan, operahuset, se internationella artister på en av stadens livliga konsertscener eller om du träffar rätt så kan du vara gäst på en av konserterna som vi medproducerar* här nere. Praktiskt, förutsägbart och minnesrikt när ni har stadens bästa platser på operaföreställningen! (*Vi har gjort BigBang, Delillos, CC Cowboys, Karpe Diem, Morten Abel, Eva & Heartmakers m.fl.).

Vinkällare & Vinprovning.
Vi kan ordna stadens mest charmerande vinkällare för stora och små grupper, med smakfull mat, en eldig vinsmakning eller bara för en rundtur som en del av en guidad tur! Och räcker inte det så har vi till och med flera vingårdar som vi kan ta över, oavsett om man vill vara nära Budapest eller andra städer i Ungern. Ta kontakt idag för skräddarsydda erbjudanden via vårt kontaktformulär!

Önskar du provsmaka vin i Budapest? Det beställer du här!

Spa- och termalbadsbesök.
Skräddarsydda besök för par-resenärer eller eget spa till din grupp? Vi har kontakt med de flesta aktörerna i branschen – och få har fått glädja så många spahjärtan som vi. I tillägg till en rad bra spabehandlingar erbjuder vi även bokning av termalbad för er som är så kloka att ni bokar resan via oss!

På jakt efter unika spabehandlingspaket i Budapest – då ska du titta här!

Transport.
I tillägg till våra populära flygplatstjänster (hämta/lämna) så kan vi erbjuda våra kunder tåg, buss, helikopter, trabanter och båtbiljetter för inrikes resa i Ungern. (och runt omkring!). Uppmärksamma att vi enbart erbjuder flygplatstransfer i minibuss för mer än 5 betalande. Du bokar flygplatstransfer i Budapest här!  

Utflykter.
Vi kan bistå med utflykter med eller utan svensktalande guide till Balaton, Egér, Heviz, Wien, Szentendre, Visegrad eller var annars ni skulle önska! Otaliga företag har fått hjälp av oss med yrkesmässiga program där vi elegant kombinerar yrkesmässiga besök med sociala upptåg.

Gruppresor är vår specialitet.
Vi har ärligt nog tappat räkningen på antalet körturer, studieresor, överraskningsresor och andra gruppresor till Budapest som vi genomfört. Vårt kännetecken är spännande aktiviteter, goda mat- och vinupplevelser och inte minst en kreativ och unik produktportfölj med allt från trabant-5-kamp, gourmet-walks och din egen ölfestival med en ompa-ompa orkester med 12 man!

Ska du ha en unik gruppresa - då ska du läsa här!

Flodkryssning.
Vi erbjuder självklart flodkryssningar men i motsats till en del andra aktörer så har vi handplockat 2 båtar som vi arbetar tätt med, både av hänsyn till matkvalitet och säkerhet. Om du vill se Budapest från den magnifika floden Donau – då ska du boka din middagskryssning i Budapest här!

Allt som allt så skräddarsyr vi upplägg för grupper och enstaka resenärer som vill ha speciella upplevelser. Om du är kund hos oss så är vi särskilt behjälpliga med biljettbokning och tillgång till unika program, som man vanligtvis inte skulle kunna få tag i. Om du bokar med oss så gör du mer än 5000 resande per år sällskap – och med mer än 10 års historia bakom oss med Budapestturister så känner vi till alla hörn, bakgator och gränder som du ska och inte ska besöka.

Se gärna vår Facebook-sida för att läsa om vad andra tycker om våra tjänster! Vi levererar!

“Bra service och alltid med ett leende på läpparna! Stade Budapest hade mycket att erbjuda och jag åker mer än gärna tillbaka för att utforska staden”
“Mycket bra upplägg, fina lokaler och trevlig personal. Vill absolut ge högsta betyg!!”