Utflykt till Budapest (feedback från kund)

Detta är företaget som verkligen tar hand om sina anställda och såg till att de hade en super resa till Budapest! De ville ha effektiva konferenser med mycket nöje och resan måste vara både effektiv och rolig. Kraven är höga på att allt ska klaffa de skarpa timmarna i konferenslokalen.

Det här är lite av det vi gjorde för dem:

  • Chartrat flyg tur/retur Norge – Budapest (anpassat torsdag eftermiddag efter jobbtid – söndag)
  • Samtlig transport, inklusive hyrd ”rikshaw! med sällskapets reklam som ”bara” körde kundens medarbetare från hotell till nöjen!
  • Överraskande "Kapning av bussen" genom lokala kommunistpolisen som var ute efter en mediaaktuell prinsessa med änglakontakt.
  • Guidade turer och otaliga skräddarsydda utflykter anpassade efter gruppens önskemål och åldersgrupp!
  • Måltider med dryck!
  • Egen skräddarsydd dansshow med vinnarna från lokala ”Let´s dance” och tv produktion med video!
  • Kommunist Trabant- och veterantransport!

Samt mycket mer!

Utdrag från feedback från kund:

När det gällde resan och upplägget så är min uppfattning att folk var glada och nöjda. Dom hade ju inga förväntningar eftersom dom varken visste var vi skulle eller vad som stod på programmet. Jag har inte pratat med så många men det var några som tackade för en fin resa när vi landade så dom är nog nöjda och glada. Som företag är vi också mycket nöjda. Ni har gjort ett fantastiskt bra jobb. Det var bra att ha någon på plats som hade full kontroll, och som man kunde kunna ringa om det var något."

Företag på besök i Budapest (Kundberättelse)

Detta är feedback från ett av våra besök i september 2010:

Återkopplingen är bara positiv. Stämningen sattes redan på flygplatsen, med en norsk guide som mötte upp. En känsla av trygghet sänker sig över följet. Lunchen efter ankomst till Budapest är bara genialisk. God mat och en öppen bar, en säker succé och stämningen steg ett par snäpp. Restaurangen på kvällen var också en fin upplevelse, god mat som nästan överallt i Budapest. Våra två ”lokalkännare” var tvungna att erkänna att detta var en plats de aldrig hade hittat på egen hand och var också mycket nöjda med besöket. Wine Festival som avslutning på programmet med strålande utsikt över "Budapest by night". Vi hade en utmärkt och mycket kunnig guide som svarade på frågor på ett personlig och tankeväckande sätt. Intressant att få ett personligt perspektiv på händelser och historia i Ungern."

 Vakvarju Vakvarju Konferanse

Konferanse
 Vakvarju middag i vinkällare
middag i vinkällare
 "Secret" dansshow budapest
"Secret" dansshow budapest
 Okonventionell transport i Budapest
Okonventionell transport i Budapest
 Okonventionell transport i Budapest
Okonventionell transport i Budapest
“Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.”
“Mycket bra upplägg, fina lokaler och trevlig personal. Vill absolut ge högsta betyg!!”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.