Hotellbooking för grupper i Budapest

Att boka ett riktigt fint hotell i Budapest är inte hemskt svårt. Men att hitta ett boende som är både bra och prisvärt kan vara lite knivigare,

Att boka ett riktigt fint hotell i Budapest är inte hemskt svårt. Men att hitta ett boende som är både bra och prisvärt kan vara lite knivigare, En grupptur till Budapest tillfredsställer alla resenärer som ska på vilken typ som helst grupptur: "blåttur", personaltur. konferans eller andre incentiv och gruppresor för anställda! Budapest är på så sätt ett bra val!

Många företag planlägger att resa på grupptur eller personaltur till Budapest och vi bidrar årligen flera tusen gäster i Budapest. Gruppresor till Budapest är otroligt populär eftersom Budapest är verkligen en storstad med superbra shoppingmöjligheter, goda restauranger och billiga pris på allt från övernattning till goda drickor!

En grupptur till Budapest tillfredsställer alla resenärer som ska på vilken typ som helst grupptur: "blåttur", personaltur. konferans eller andre incentiv och gruppresor för anställda! Budapest är på så sätt ett bra val!


Boende i Budapest

Att boka ett riktigt fint hotell i Budapest är inte hemskt svårt. Men att hitta ett boende som är både bra och prisvärt kan vara lite knivigare, framförallt om du inte varit i Budapest förut. Många företag och grupper kontaktar vår resebyrå för tips på bra centralt boende med frukost i Budapest - till bra pris.

Vi erbjudar det bästa alternativet: Tryg och bekvem bokning var priserna är lägre än om du bokar direkt av hotellet eller hotellsajter online. Vi har mer än 12 års erfarenhet och köper stora volum i Budapest och uppenbarligen ser till att din grupp bor på samma hotell (inte overbokning)!
Vill du ha tips och hjälp med din hotellbokning, skicka gärna ett mejl till  info@budapest.nu


Många funderar på vad man kan göra i Budapest och här kan vi erbjuda en schyst lista av gruppaktiviteter som täcker nästan allas önskar: 

- Vingårdsbesök 
- Flodkryssning 
- Ungersk kokkurs
- Trabant Rally
- Anpassade sightseeing för din grupp
- Egen vin eller ölfestival!
- Fackliga företagsbesök
- Personal kurs och träningar 
- Vinprovning (i centrum eller på vingård!)
- Segling på Balaton
- Badupplevelser för fritidsaktivitet för grupper upp till 40 personer
- och mycket mycket mer...

Du kan läsa våra sidor för gruppresor och se vår rika meny av aktiviteter över vad vi i Budapest.nu kan erbjuda för gruppturer!  Vi kan bistå med stressfri hotell booking, fritt for overraskelser, for enhver reisende, enten du kommer alene eller med 250 gode venner!

“Super bra upplägg, fräscha lokaler att vistas i och bra erbjudanden med olika utfylkter! Nöjd med de mesta!”
“Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.