Hyr ett eget flygplan

Budapest.no har sedan 2006 haft grupper som vi hyrt egna flyg till – på besök i Budapest, Bratislava och Wien.

Vi tar aktivt del i planläggningen och sitter i direktkontakt med flygbolag i regionen, som erbjuder väldigt konkurrenskraftiga priser på flyg, utan dyra mellanhänder. Om du söker efter det snabbaste, enklaste och mest bekväma sättet att resa rekommenderar vi definitivt att du chartrar ett eget flygplan.


Sugen på förslag / oförpliktigande supererbjudanden - kontakta Ronny på 73 10 97 50 - eller e-post rk@budapest.no

Flera av våra resenärer har upptäckt fördelarna av att chartra eget flyg när de ska resa till Budapest. Kombinationen mellan att helt och hållet sätta sin egen flygtid för avresa och hemresa och således spara mycket värdefull arbets- och fritid i motsats till mellanlandningar, är optimal. Som pricken över i:et är det ju exklusivt att kunna ha sitt eget flyg i förbindelse med gruppresan.

Grundförutsättningen är att man är över 120 resenärer – och kan förplikta sig till beställningen – så att detta kan anpassas till flygbolagets existerande flygrutter/engagemang. Det måste nämnas att priset per resande vanligen ligger högre än de billigaste biljetterna* på vanliga reguljärflyg – något som återigen vägs upp av flexibiliteten med att chartra ett flyg med tanke på att detta anpassas till arbetstiden. Vi kan hyra flyg från Göteborg-Landvetter lufthavn , Kiruna lufthavn , Luleå lufthavn (Kallax) ,Malmö-Sturup lufthavn, Ronneby lufthavn, Stockholm-Arlanda lufthavn, Stockholm-Bromma lufthavn ,Umeå lufthavn, Visby lufthavn och Åre Östersund lufthavn

Vi är ett Kammarkollegiet /RGF-registrerade resebyrå tar hand om allt det praktiska för resan, från bokning av flyg, hotell och transport till fantastiska restauranger och aktiviteter anpassat till din grupp. Våra flyg har redan landat med leende gäster i flera år och vi har tiotals referenser från supernöjda grupper som rest med oss.

Kontakta oss för information om att hyra eget flyg och ett supererbjudande utan förpliktelser på din nästa företagsresa idag, oavsett om du behöver ett flyg enbart för er själva eller om du vill ha ett vanligt reguljärflyg.

Sugen på förslag / oförpliktigande supererbjudanden – kontakta Ronny på 73 10 97 50 – eller epost rk@budapest.se

*De billigaste biljetterna finns alltid i ett begränsat antal från 2 till 10 säten – sedan stiger priserna gravis. Ett charterflyg har 1 fast pris per resande som är samma för alla resande.

Rekommenderade artiklar

Kreativ gruppresa till Budapest

Kreativ gruppresa till Budapest

Om du undrar vad ni ska hitta på i Budapest så är vi kända för att vara en kreativ och lösningsorienterad sparringpartner som har unika aktiviteter fö...

Läs mer

Ruinpubar i Budapest

Ruinpubar i Budapest

Ett fantastiskt ungerskt fenomen i Budapest: stig in i en ruinpub!...

Läs mer

Hotellbooking för grupper i Budapest

Att boka ett riktigt fint hotell i Budapest är inte hemskt svårt. Men att hitta ett boende som är både bra och prisvärt kan vara lite knivigare,...

Läs mer

Det stora Saluhallen i Budapest

Den stora Saluhallen

Besök Budapests största saluhall och låt dig fascineras av alla smaker, lukter och färge!...

Läs mer

“Jättebra och Trevligt bemötande. Härligt med någon som kunde språket. Tack”
“Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.