Konferensresa till Budapest

Oavsett om du behöver ett vanligt mötesrum på ett fint hotell eller ett speciellt program för samlingen – så är vi på Budapest.nu redo att hjälpa dig!

På väg ut från Sverige för att se på kurs, konferens eller företagsresa till Budapest? Då har du kommit till helt rätt ställe – då få byråer har lika bra erfarenhet av skräddarsydda konferensresor till Budapest som vi har.

Som du kanske vet så är priser på flyg och hotell rörliga – d.v.s. vi förhandlar i varje enskilt tillfälle utifrån kapacitet och tillgänglighet på de aktuella resedatum som ni kan resa.

Eftersom vi på Budapest.no årligen har ett betydande antal grupper, företagsresor och konferenser – så innebär det en stabil tillgång både gällande kapacitet och bra priser.

Vi arbetar för dig och för att du och din grupp ska få så mycket som möjligt för pengarna och vi levererar bra lösningar från översta hyllan. Hos oss behöver du alltså inte välja bland de tråkigaste restaurangerna eller boka sociala program i blindo – med mer än 12 år bakom oss i Budapest vet vi vad som fungerar.

 

Du får leta väldigt länge efter städer i Europa med fler möjligheter till möten och kurser/konferenser än Budapest. Budapest har massor av konferenshotell, från 10 till 1000 deltagare och vi har förstahandskunskap om var du ska bo. Oavsett om du vill ha nära till centrum och ”där det händer” eller om du vill ha mer privat atmosfär där deltagarna stannar tillsammans genom hela perioden.
Med lokalt partnerkontor här i Budapest har vi bistått en rad internationella bolag, nordiske företag samt offentliga myndigheter de senaste 10 åren. Det är ofta inte bara konkurrenskraftiga priser och bra lösningar som är anledningen till att vi blir valda utan fler och fler kommer till oss för att man hört att vi har bra lösningar på sociala och yrkesmässiga program med lokala aktörer som matchar företagets intressen.

Vidare har vi ett stort kontaktnät och många otraditionella möjligheter till vingårdsmöten, möten på Donau i egna båtar, slottsmöten eller utomhussamlingar i parker och gårdar.Några utvalda referenser – namn/skriftliga attester ges ut vid förfrågan:

Svensk företag
med 100 och 250 deltagare med komplett upplägg med middagar, konferenser och socialt program! Vi hyrde bland annat egen elvebåt för kvällsparty.

Internationellt amerikanskt/franskt servicebolag till oljebranschen Totalt upplägg med 80+ deltagare från alla världens delar. Koordination av lokal transfer, hotell, 3 dagar med mötesrum, privatbesök ”backstage” på statsoperan, allt avseende middagar och egen vinfestival.

En av Norges största kommuner Flyg, hotell och allt avseende mötesrum och middagar. Brasserier av hög klass, sitdown med köksmästare på restauranger med Michelinstjärnor och yrkesmässiga besök på EU-kontor och motsvarande myndighet i Budapest.

Ett av Norges största redovisningshus Charterflyg, hotell, underhållning och upplägg för 260 anställda – två gånger på 5 år – till våra destinationer, där vi tar fullt ansvar med såväl det uppenbara (flyg, hotell och catering) som det du kanske inte tänkt på: solglasögon & selfiesticks med logo, fotografier och huvudvärkstabletter & colabuffé söndag morgon. Årligen bistår vi både stora och små aktörer med olika budgetar – och vi hittar som regel alltid en lösning.


Kontakta oss för ett samtal utan förpliktelser via info@budapest.nu eller vårt kontaktformulär!

    

Detta erbjuder vi dig:

• Kompletta registreringslösningar och nätsidor som gör internregistreringen problem- och resursfri för er.

• Allt inom konferenslokaler och faciliteter från hotell till nedlagda fabriker

• Komplett leverans av teknisk genomföring. Ljud, ljus, effekter, livestreaming, video m.m.

• Skräddarsytt program, yrkesmässigt och socialt

• Föredragshållare från lokal eller internationell miljö

• Komplett logistik och genomföring, från charter/reguljärflyg till transport som tar er hem efter galamiddagen

• Företags- och studiebesök lokalt

• Allt inom mat

• Allt inom underhållning


“Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.”
“Bra service och alltid med ett leende på läpparna! Stade Budapest hade mycket att erbjuda och jag åker mer än gärna tillbaka för att utforska staden”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.