Kreativ gruppresa till Budapest

Om du undrar vad ni ska hitta på i Budapest så är vi kända för att vara en kreativ och lösningsorienterad sparringpartner som har unika aktiviteter för grupper i alla storlekar!

Trabantrally, kappsegling, Tai chi-session eller sushikurs? Hembränning, körkonsert till kedjebron eller cykelrebus? Hos oss får du hjälp med allt detta och mycket mer! Många kommer till oss med sina gruppresor just för att man önskar en resa där en bunt med aktiviteter toppar upplevelsen då man besöker en av Europas vackraste storstäder. Om du undrar vad ni ska hitta på i Budapest så är vi kända för att vara en kreativ och lösningsorienterad sparringpartner som har unika aktiviteter för grupper i alla storlekar!Yrkesmässigt besök i Budapest som görs spännande
Många av våra resenärer både önskar och behöver ha en yrkesmässig förankring i samband med resan till Budapest, men många är kanske rädda för att modern kultur och bristande kontaktnät kommer göra att det yrkesmässiga besöket rinner ut i Donau.

Vi har en lite annorlunda approach: Tänk om vi ordnar något spännande till er – något som gör nytta och som man ser fram emot. Det kan vara ett företagsbesök hos en partner eller ett större företag i samma bransch. Det kan vara en inblick i en lokal resurs eller så kan det till och med vara ett besök hos någon som befinner sig på en lägre nivå så man får bekräftelse på att det man gör är rätt. Vi har gjort det mesta; Seminarium där stadsplanerare möter stadsplanerare. Nedsänkning av ingenjörer 45 m under jord för att se på tunnelborrning. Landskapsarkitekter som möter lokala planläggare av bostadsområden. Förtroendevalda som utväxlar erfarenheter med andra förtroendevalda i systerorganisationer. Otaliga skol- och dagisbesök; både moderna ”Ipad-drivna skolor” och konservativa som håller fast vid böcker. 

Detta så att båda kan argumentera för vad som är bäst inför en lyhörd folksamling.
- Vi tror kort och gott att det är bättre för alla om man faktiskt besöker något som är relevant och sedan reser hem med lite extra i bagaget. Och det bästa är att vi gör detta gratis för dig som bokar resan med oss. Oavsett om det är en skola, organisation eller ett företag som behöver hjälp – så finns vi här i Budapest för att bistå med allt från flyg, superfin övernattning, bra mötesrum (i eller utanför hotellet) och yrkesmässig kunskapspåfyllning.

Eller ”go crazy” med något helt galet
Det är många företag som gjort något otraditionellt hos oss. Ölcykel, trabant och tanks-körning. Jodå – det är det som många vill ha och det är klart vi gör det. Vi är också den enda byrån i Norge som stänger av 55000m2 av en gammal flygplats och hyr in bilar som gruppen kan köra. Eller så tar luftballongen en tur över regionens största insjö. Vad säger du om en yogasamling, tai chi- eller kampsportsträning i en av Budapests stora stadsparker? Det handlar egentligen bara om hur lång tid ni har här nere och hur många som ska aktiveras. Vi har tidigare hyrt in 100 cyklar till en grupp och gjort rebuslopp som slutade på en fin bakgård med allsång och livemusik. En annan grupp på 270 ville att vi skulle hyra ett UFO över staden och ha rosévinsprovning på toppen. 5 kamp på borgområden är allt lite kitschigt, eller hur? 

Men femkamp med trabant och precisionsgrillning med mellan-Europas största smoker (läs: grill) är kanske inne? Vi gör egentligen det mesta och om du låter oss ta hand om hela resan så är du i trygga händer. Från flygplatstransport i en gammal retrobuss från 50-talet via det fina hotellet med topp-etagebar till bakgårdsgrillning där vi slaktar en hel gris till ära av bokslutet…

Budapest.no är specialister på att arrangera gruppresor till Budapest, Wien och Bratislava och har allt från flyg från Norge till den iskalla flaskan med vatten i bussen, som tar gruppen till flygplatsen. Inga andra byråer har specialiserat sig i lika stor grad som oss i regionen. Vi har ett unikt kontaktnät av vingårdar, hotell, små pubar och stora Wiener-caféer där du och dina medresenärer kan njuta av en välförtjänt paus.


Kontakta oss idag för ett supererbjudande utan förpliktelser! Referenser ges ut vid förfrågan – eller kolla själv in en av våra 250 omdömen på Facebook!

Rekommenderade artiklar

Vingårdsbesök i Budapest

Vingårdsbesök i Budapest
Vingårdsbesök i utkanten av Budapest - då har du kommit till rätt site!

Parlamentet

Parlamentet
Den mest kända byggnaden i Budapest är nog utan tvekan det imponerande Parlamentet.
“Lyxigt att bli upphämtad på flygplatsen. Trevligt välkomnande med presenter. Välordnade utflykter med svenskspråkig guide. Fint hotell.”
“Jättebra och Trevligt bemötande. Härligt med någon som kunde språket. Tack”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.