• Ögonlaser i Budapest
  • Ögonlaser i Budapest
  • Ögonlaser i Budapest

Ögonlaserbehandling i Budapest

Nu kan vi erbjuda ögonlaserbehandling och ögonkirurgi med de erkända PRK, Intra/FemtoLasik, LBV och RLE teknikerna i Budapest, i samarbete med den största kliniken i Ungern.

Nu kan vi erbjuda ögonlaserbehandling och ögonkirurgi med de erkända PRK, Intra/FemtoLasik, LBV och RLE teknikerna i Budapest, i samarbete med den största kliniken i Ungern. Budapest.nu samarbetar nämligen med Ungerns största ögonklinik – Focus Medical – för korrigeringar, övernattning och ”hälsoturistprogram” i Budapest. Vi hjälper till med, och ombesörjer tidsbeställning för behandling av nordiska resenärer.

Läs generellt om ögonlaserbehandling i Budapest här!

Läs mer om vilka metoder man använder här!

Läs mer om de bra priserna man har på behandling här!

Vi har också gjort en informationsbroschyr i Pdf-format som du enkelt kan ladda ner till din Ipad eller dator genom att klicka här!

 

Vi på Budapest.nu har valt att fokusera på det vi kan bäst, nämligen researrangemang, medan Focus Medical gör det de kan bäst, laserbehandling!

Vi har översatt en del av Focus Medicals material till norska, samt å deras vägnar hittat 4 ögonläkare i Norge, som bistår de som önskar ett kortare uppehåll här nere, eller lite extra uppföljning i efterhand. Dessa läkare är oberoende av Focus Medical, men de kan t.ex. kartlägga ögats egenskaper för att se om man kan genomföra ögonlaserbehandlingen.

Läs mer på våra länkade sidor ovan, eller kontakta oss för information!

Les kommentarer