Boutique Hotel Budapest


Rekommenderas av budapest.nu

4 stjärnors hotell

Pest sidan

Gratis wifi

Eleganta, eleganta rum och eleganta gemensamma utrymmen med en varm, modern och minimalistisk känsla. Ett extra plus för bokningar via Budapest.nu är att vi tillhandahåller gratis internet i rum, samt en del smakfullt. Perfekt beläget i en sidogata i Vaciutca, nära hittar du den vackra Elisabethbron som ligger en 2 min promenad leder till Budasidan.

Det stilfulla Boutique Hotel Budapest ligger i den berömda Váci-gatan i hjärtat av Budapests centrum. Hotellet ligger bara några meter från Donau och erbjuder gratis Wi-Fi i hela hotellet. Alla rum är inredda i modern och minimalistisk stil och har luftkonditionering, trägolv, plattskärms-TV och laptop-kassaskåp. Gratis kaffe / te finns på begäran.

Araz Bistro serverar medelhavsrätter till lunch och middag, och en frukostbuffé som består av varma och kalla rätter varje morgon. Som gäst på hotellet får du gratis drinkar när du beställer lunch eller middag. Atrium Bar-dygnet runt har plattskärms-TV och serverar ett brett utbud av cocktails och andra drycker. Hotellet ligger några meter från korsningen och avgångspunkten vid flodkorsningen längs Donau.

Boutique Hotel Budapest ligger i det bilfria shoppingområdet, och du hittar många av Budapests mest kända sevärdheter inom gångavstånd från hotellet.

“Superbra service! Tack så mycket!”
“Jättebra och Trevligt bemötande. Härligt med någon som kunde språket. Tack”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.