Buddha Bar Hotel

Detta lyxiga 5-stjärniga hotell ligger i promenadavståndet Váci utca och shoppinggatan, vid Elisabethbron, som korsar Donau.

Detta lyxiga 5-stjärniga hotell ligger i promenadavståndet Váci utca och shoppinggatan, vid Elisabethbron, som korsar Donau.

HOTELLET STÄNGDES FRÅN 1. JANUAR 2019.
FIN ALTERNATIV ÄR Hotel Sofitel***** .

Hotellet ligger i ett historiskt 1800-talspalats och ingår i den berömda Buddha-Bar-samlingen.

De eleganta rummen på Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace har inredning i asiatisk kolonialstil och LED-HD-TV med multimediaanslutning. Rummen har också Nespresso-kaffemaskin med olika kapslar, gratis Wi-Fi och bärbar dator. Te och kaffe är tillgänglig 24 timmar i lobbybaren, som också serverar en mängd bra kakor och snacks. Klotild Bar & Lounge har glasstak och ligger på toppen av byggnaden med fantastisk utsikt över staden.

Hotellets restaurang, som har en stor Buddha-staty, serverar rätter från Asien och Stillahavsområdet. Siddharta Café serverar internationella rätter, lokala specialiteter, à la carte och frukostbuffé. Spaet har finska och en infraröd bastu, ångbastu och ett brett utbud av massage och ayurvediska behandlingar. Det finns också en skönhetssalong, yoga-rum, en Zen-trädgård för yoga och toppmoderna fitnessanläggningar.

Den stora marknadshallen och Gellért-badet ligger 10 minuters promenad från Buddha-Bar Hotel Klotild Palace.

“Åker gladeligen igen!”
“Super bra upplägg, fräscha lokaler att vistas i och bra erbjudanden med olika utfylkter! Nöjd med de mesta!”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.