Continental Hotel Budapest


Spa Hotell

4 stjärnors hotell

Pest sidan

Gratis wifi

Detta vackra och nyöppnade hotell ligger centralt på Pest-sidan, i det spännande området i det judiska distriktet, nära attraktioner som Europas största synagoga och New York Kavehaz. Förutom gångavstånd till dessa och nattlivet Liszt Ferenc Ter ligger hotellet också nära trafikcentrumet Blaha Lujza tér. Hotellet är överdådigt med stora varma färger, imponerande gemensamt område, en bra restaurang och en liten restaurang. Rummen verkar vara funktionella och är delikat inredda.

Hotellet har en takterrass på 150 m² med utomhus- och inomhuspool. Alla luftkonditionerade rum har ljudisolerade fönster och gratis Wi-Fi. Rummen har LCD-TV med satellitkanaler och infoguide om Budapests största attraktioner. Badrummen har hårtork och dusch / badkar. Rummen har en minibar och en bärbar dator. Här hittar du gratis hälsotjänster som bastu, infraröd kabin och bubbelpool. Gymmet har utrustning för träning och träning. Massagebehandlingar erbjuds också. Gallerikaféet har utsikt över den magnifika entréhallen och serverar traditionella kaffespecialiteter som "kapucín" med vispgrädde och chokladbett. Lobbynslounge vetter mot innergården och erbjuder live pianomusik.

Restaurang ARAZ serverar traditionella österrikiska och ungerska rätter och har även en cocktailbar. Du kan äta på terrassen på hotellets innergård. En riklig frukostbuffé serveras dagligen och på söndagar serverar restaurangen en brunchmeny. Tunnelbanestationen Blaha Lujza ligger längs M2-linjen, 250 meter bort och du hittar den stora synagogen 450 meter från hotellet.

“Mycket bra upplägg, fina lokaler och trevlig personal. Vill absolut ge högsta betyg!!”
“Lyxigt att bli upphämtad på flygplatsen. Trevligt välkomnande med presenter. Välordnade utflykter med svenskspråkig guide. Fint hotell.”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.