Hilton Buda


Hotellbar med cocktailglas

5 stjärnors hotell

Buda sidan

Gratis wifi

Rummen vetter mot Donau eller det historiska Buda slottet.

Här kan du se dig omkring i gamla, romantiska Buda medan du är bara 15 minuter från Pestcentrum. Du kan beundra den vackra utsikten över Donau och staden från ditt lyxigt inredda rum på 31 m², arbeta bekvämt vid skrivbordet eller koppla av i den stora fåtöljen insvept i en mjuk badrock. Alla rum är ljusa och luftiga och har stora fönster.

Här kan du också beundra antika reliker, som finns i hotellets återställda dominikanska kloster. Du kan också koppla av i lobbybaren och njuta av den vackra utsikten eller prova äkta smaker från Ungern och Medelhavet i ICON Restaurant.
Här kan du träna på fitnesscentret med Precor®-utrustning, koppla av i bastun eller njuta av en massage.

Hilton Budapest Hotel har 24 mötesrum för 4 till 660 personer, exklusiva utomhusarenor i historiska omgivningar, ett dygnsöppen affärscentrum och Wi-Fi i hela hotellet. Vissa mötesrum erbjuder vacker utsikt över Donau.

“Bra service och alltid med ett leende på läpparna! Stade Budapest hade mycket att erbjuda och jag åker mer än gärna tillbaka för att utforska staden”
“Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.