Hilton Westend City


Hotellbar med cocktailglas

Rekommenderas av budapest.nu

5 stjärnors hotell

Pest sidan

Här bor du centralt, nästan allt och i abs. gångavstånd till de flesta av stadens centrum, och inte minst en elderado för shoppare. Våra bokningar ger stora, vackra 27 - 32 kvm överlägsna rum i klassisk Hilton design, med en mängd bekvämligheter.

Hilton Budapest WestEnd har ett idealiskt läge mellan parlamentet och Hősök tere (Helteplassen), och har direkta förbindelser till flygplatsen från tågstationen intill.

Ett brett utbud av elegant inredda och fullt utrustade rum med en bekväm fåtölj inbjuder dig att koppla av efter en dags affär eller sightseeing. Det stora skrivbordet har en ergonomisk stol, och några av rummen har utsikt över trädgården eller staden.

Hilton Budapest WestEnd har en mängd olika matställen. På Zita Cafe kan du njuta av en cocktail, gott kaffe eller en god smörgås i en riktigt kosmopolitisk atmosfär. På sommaren kan du sitta på terrassen. Kando-baren är en elegant plats för en drink i en intim atmosfär.

I Interstate på Hilton WestEnd hittar du den eleganta restaurangen Arrabona, som serverar ungerska och internationella rätter, kompletterat med ett brett utbud av fina viner, en barnmeny och vegetariska alternativ.

Ett antal mötes- och executive rum väntar även på de mest kräsna affärsresenärer, och den senaste utbildningsutrustningen finns också tillgänglig.
Du kan handla i WestEnd City Center, ett elegant shopping- och nöjescenter med över 400 affärer och restauranger som är direkt anslutna till hotellet.

Det finns en tunnelbanestation bredvid hotellet, men alla sevärdheter är lättillgängliga till fots. Budapests nattliv på Oktogon-torget kan nås inom 15 minuters promenad.

“Mycket bra upplägg, fina lokaler och trevlig personal. Vill absolut ge högsta betyg!!”
“Bra upplägg och bra service även för oss som valde att ta ett par semesterdagar runt själva utbildningen”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.