Hotel Marriott Budapest


Hotellbar med cocktailglas

5 stjärnors hotell

Pest sidan

Gratis wifi

Centralt beläget vid den mäktiga floden, stadens stolthet Duna. Här bor du inom gångavstånd för det mesta. Överdådiga omgivningar och hög servicenivå på alla bekvämligheter.

Budapest Marriott Hotel är det enda hotellet i Budapest med fantastisk utsikt över Donau från alla sina 364 rum. Hotellet har ett utmärkt läge i hjärtat av staden.

Den senaste renoveringen av hotellet inkluderar alla gästområden, inklusive lobby, restaurang, bankettsal och mötesrum, hälsoklubb och fasad.
Bortsett från den spektakulära utsikten över floden, har rummen en extraordinär kombination av stil, innovation och komfort, med ergonomiskt utformade möbler.

Peppers! Mediterranean Grill är en modern restaurang med ett spännande öppet kök och en delikatesskål som erbjuder de bästa produkterna från Ungern, med inspiration från Medelhavsområdet. Menyn består av enkel och hälsosam mat gjord av högkvalitativa ingredienser.
Aqva Lounge Bar har ett trendigt musikaliskt program som serverar kreativa tapas, ett brett utbud av vodka, bryggd öl och en fantastisk mineralvattensamling från hela världen. Den livliga platsen har en särpräglad design inspirerad av Ungerns floder och sjöar. Ett stort utbud av spännande viner och vackra fruktkök kan avnjutas i denna helt nya bar.

Den inbjudande Lobby Café är det perfekta stället att varva ner efter en hektisk dag. Kakabuffén är öppen varje dag mellan 12.00 och 20.00 och erbjuder ett brett utbud av läckra bakverk, desserter och kakor.

Ett gym i världsklass ligger vid korsningen av Budapest Marriott. Det erbjuder allt i hälsa och fitness.

“Superbra service! Tack så mycket!”
“Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.