Hotel Sofitel Kedjebron


Spa Hotell

5 stjärnors hotell

Pest sidan

Gratis wifi

I närheten finns den legendariska kedjan, som i 2 min promenad leder till Budasidan, och Buda hade att erbjuda. Bara några minuters promenad från hotellet på Pest hittar du Vaci Utca, St Stephen's Basilica och inte minst parlamentet. Hotellet visas som dekadent och överdådigt, har ett vackert gemensamt område och bra rum.

Sofitel Budapest Chain Bridge ligger vid stranden av Donau i hjärtat av Budapest och erbjuder fantastisk utsikt över kedjan och slottet.

Detta lyxhotell ligger inom bekvämt gångavstånd från Vaci Street, populära teatrar och sevärdheter samt finans- och shoppingdistriktet. Kollektivtrafik ligger i närheten.

De flesta rummen har utsikt över Donau och alla har högkvalitativa sängar, LCD-TV med on demand-filmer och musik, höghastighetsinternet, Wi-Fi och rumsservice dygnet runt.

Sofitel Budapest Chain Bridge har inomhuspool, Paris-Budapest Café, gym, Las Vegas Casino och balsal. Executive Club Lounge erbjuder hemlagade franska och ungerska specialiteter och utsikt över Donau och slottet.

“Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.”
“Bra service och alltid med ett leende på läpparna! Stade Budapest hade mycket att erbjuda och jag åker mer än gärna tillbaka för att utforska staden”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.