Var man ska bo? - Bokning av hotell i Budapest

En del av Budapests eleganta hotell ligger vid den mäktiga floden, men normalt kostar dessa lite mer än hotellen in mot stadskärnan. Vi har också några tjusiga slottshotell som vi gärna rekommenderar för de som ska på en romantisk ”get-away”. Och bara så att det är sagt; Budapest har många bra ställen om man vill få en stund i avskildhet med sin respartner!

Sist men inte minst finns det en mängd härliga spa-hotell som vi har mycket bra priser på, där vi alltid inkluderar spa-tillgång så att man slipper betala för det vid incheckningen!

Vi har 10 års erfarenhet med att ge goda råd till nordbor, och i motsats till de stora sökmotorerna ger vi inte dumma förslag där man får betala extra för frukostbuffé (kostar normalt 15-25 EUR pr person/natt extra) eller extra skatter/avgifter. Hos oss får du alltid 1 pris på utvalt Budapest hotell som inkluderar uppehället utan onödiga överraskningar på ditt bankkonto!

Alla förslag vi skickar är helt utan förpliktelser och vi kan ofta skräddarsy bokningen med sammanhängande rum för sällskap som reser i större grupp, icke rökare/rökare, med eller utan heltäckningsmatta, handikappanpassat etc. etc.
Ge oss därför gärna information om detta när du frågar om våra erbjudanden och uppge antal personer som reser och vilka datum ni vill resa dit och resa hem!

Kontakta oss för ett fantastiskt hotell erbjudande i Budapest idag.

“Superbra service! Tack så mycket!”
“Jättebra och Trevligt bemötande. Härligt med någon som kunde språket. Tack”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.