Hotellförslag i Budapest

Antingen är du på jakt på billiga hotell eller lyxigare spahotell i Budapest, så kan vi erbjuda marknadens bästa prise och urval och vi ger dig gärna några goda förlsag helt utan förpliktelser.

Boka ditt hotell i Budapest genom oss! Vi har alltid bättre priser än de flesta sökmotorerna på nätet!

Ja, vi är också imponerade av det stora antalet hotell som finns på massor av webbplatser och sökmotorer, men vi har valt ett knippe av hotell som kommer att mötas de svenska förväntningarna! För vem vill leva i två timmar avstånd från stadens centrum, då tillbringat en helg i Budapest?

Antingen du är förtjust i ett centralt hotell, eller vill bo bredvid floden: vi vet vilket hotell som passar dig bäst!

Vi skickar gärna en ny lista över rekommenderade hotell via e-post eller vi kan också ringa dig om du ger oss ditt telefonnummer.

Vi ger dig goda råd och hjälper dig att uppfylla dina önskemål, vare sig du vill ha en matta på hotellrummet eller vill ha en syn på det Kungliga slottet. När vi fick ihop det hotell som passar dig, bokar vi hotellet (med alla dina önskemål som du kan ha) och skickar en räkning som ska betalas normalt 14 dagar innan ankomst. (Så du behöver inte betala flera månader före ankomsten!)

För att kunna ge dig ett garanterat pris, ber vi er att ge oss följande information:

• Antal resenärer

• Datum för ankomst och avgång

• Standard / preferens (1 - 5 stjärniga)

• Önskemål om lokalisering

• Speciella behov på grund av allergier, kost, rökning / icke-rökare

• Pris önskar om du använder en viss budget för din resa

Observera att från vår kurs paketet ingår frukost, så att du inte behöver oroa dig för att betala extra vid ankomst. Vi brukar erbjuda hotell från 15 till 33% lägre än normalt “rack rate” du skulle hitta på Internet, som vi köper relativt mycket från dessa hotell. Dessutom kan säsongserbjudanden inträffa, och vårt läge ger mycket goda möjligheter för restplatser även utmärkt 5 stjärnor. Och naturligtvis har vi inte någon bokningsavgift.

Betalnings- och avbeställningsrutiner
Vi bokar hotellet utan att kräva några pengar från er, och vi gör ett lagförslag som skall betalas till vårt konto 14-20 dagar innan ankomst. I vår tjänst kan du fritt avboka din bokning inom 120 timmar före ankomst utan någon förklaring, men efter det att du skulle behöva betala för den första natten. Din reseförsäkring täcker vanligen för alla kostnader till följd av oplanerade händelser. Hos oss kan man också betala med bankkort via internet, så vänligen kontakta oss ang. betalning, eftersom olika priser kan förekomma för grupp- och enskilda resenärer

Budapest.nu är babyvänlig och har uthyrning av bilbarnstolar upp till 18 kg, samt barnvagn på förfrågan, för bäst komfort för våra yngsta gäster.  Aktuella pris och icke bindande pris kombinerade med goda hotellförslag får du via mejl!

“Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.”
“Superbra service! Tack så mycket!”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.