Hyr en vingård i Ungern

Hyr en vingård i Ungern – och njut av vingårdslivet med porlande vin och lokal mat!

Hyr en vingård i Ungern – och njut av vingårdslivet med porlande vin och lokal mat!

Vi har 3 vingårdar där resesällskapet kan bo tillsammans och smaka vin med generösa vinbönder samtidigt som granntanterna kokar gulaschsoppa som ni aldrig kommer glömma.

Vi skräddarsyr upplägg för vänskapsgänget, företaget eller vinklubben och ser till att ni blir transporterade från plats till plats eller har tilldelats hyrda cyklar med picknickkorg och guide med lokalkännedom! De flesta vingårdarna har bassäng och aktiviteter som man kan fylla dagarna med eller om man behöver något speciellt så fick vi transporterat några tanks dit (!) till en grupp som bokade med oss i fjor – så som du förstår är allt möjligt att lösa!

Vingårdarna har vanligtvis en hög (4-5 stjärnig) standard men vi har även några billigare som är något mer rustika och har enklare utförande.

Reseidéer:

- Födelsedagsfest på vingård - Bröllop på vingård - Vinklubbsresa på 1 eller 2 vingårdar! - Företagsresa / styrelsemöte på vingård - Jakttur "off wine season"

Så då funderar man säkert på vad detta kostar och utan att veta exakt varifrån, du som läser detta, flyger från så kan du räkna med mellan 6-9000 kr inklusive flyg, övernattning/dryck och transport, lite avhängande av säsong och hur mycket vin som ska provsmakas! Intresserad? Spendera en liten minut och skicka en förfrågan till oss utan förpliktelser, för att få mer information via kontaktformuläret nedan!

“Superbra service! Tack så mycket!”
“Mycket bra upplägg, fina lokaler och trevlig personal. Vill absolut ge högsta betyg!!”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.