Hyr en lägenhet i Budapest

Bo som en greve och njut av det bästa av ditt lokala boende. Hyr vår tjusiga lägenhet i historisk jugendstil, mitt i smeten i centrala Budapest.

Denna själfulla lägenhet totalrenoverades skonsamt våren 2012, och man har behållit dess vördnadsvärdiga prägel så att den framstår i sin originalprakt med 4,5 m (!) i takhöjd, eleganta dörrar och originalutsmyckningar.


Du kan vältra dig på 90 kvm som omfattar ett fullt utrustat kök (jodå, diskmaskin och champangekylare finns!) samt ett stort sällskapsrum med matplats och soffgrupp. Här finns också tv med 50 kanaler. Hela lägenheten har självklart fri tillgång till bredbands WIFI.

När solen går upp och det är dags att lägga sig, har man 2 stora sovrum, med var sitt fristående badrum med walk-in-shower och toalett. I kombination med de komfortabla sovmöjligheterna på rummen, har lägenheten lätt sovplatser för 6–8 personer.

Läge:

Läget är inte helt oangenämt: När man kommer ut från huvudingången ser man rakt över till parlamentet, på höger hand hittar man det legendariska köpcentret West End med 400 butiker och på vänster hand ser man tornet på S:t Stefans basilika. Här har man gångavstånd till shopping, attraktioner och inte minst förlustelser. (Som exempel ligger restaurangen Sir Lancelot 300 m härifrån på en närliggande gata!). Metro, kollektivtrafik och storstadspuls alldeles i närheten alltså, men lägenheten är bekvämt vänd mot en bakgård och således helt lugn, i absoluta downtown på Budapests Pest-sida.

Incheckning och städning:

Lägenheten levereras städad och färdig med en uppsättning handdukar och sängkläder pr boende. Vi checkar in er vid ankomsten och passar på att kolla att ni mår som fisken i vattnet. Om man önskar extra städning under vistelsen, välkomstpaket vid ankomsten med färskt bröd, någon öl, en låda vin och andra nödvändigheter, så arrangerar vi självklart detta!

Pris:

Pris på förslag. Minst antal nätter är 3.

Vem passar det för?

Vi har en minimiålder på 25 år för och är allergiska mot partynorrmän på semester, dom kan hellre dra till AyaNapa eller we-dont-know-what! Vi gillar däremot väldigt mycket väninnor på spa-semester, familjer, ”hälsoturister” och andra som vill njuta gott av att bo i en särpräglad miljö. Vi har barnsängar till dom som reser med småbarn och badrumsvåg så man kan väga bagaget inför hemresan.  Önskar man billigare alternativ av lägenhet har vi det, med lite ”sämre” läge och mer opersonlig prägel. Säg till i så fall, vi känner till staden på våra fem fingrar, och har passande förslag för var plånbok.

Hur hyr jag?

Kontakta oss via vårt kontaktformulär. Lägenheten är populär bland våra resenärer, men vi gör vårt bästa för att hitta plats till dig och ditt resfölje om du skickar oss information om hur många ni är och tidsperioden ni ska stanna i Budapest.

Lägenheten hyrs ENDAST ut via Budapest.no | Budapest.dk | Budapest.nu

“Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.”
“Jättebra och Trevligt bemötande. Härligt med någon som kunde språket. Tack”
Tagger
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.