Novotel City


Hotellbar med cocktailglas

Buda sidan

Gratis wifi

Novotel City ett av de största 4-stjärniga hotellen på västra sidan av Budapest, det vill säga på Buda-sidan - där det ligger precis intill spårvagns- och järnvägsstationen.

Detta populära 4-stjärniga hotell, utöver de nattliga hotelltjänsterna, såsom säng-, mat- och fitnessstudio, är särskilt känd för sina kurser och konferenslokaler och är därför ett perfekt val för gäster som reser till Budapest för professionella ändamål. Här hittar du en mängd mötesrum från 30 till 2000 personer och inte minst matchande allmänna utrymmen. Hotellet har ett eget livs- och hälsovårdsområde med bubbelpool och bastu.

Nära hotellet ligger det populära köpcentret MOM Park, ett av de största köpcentrumen på Budasidan. Andra attraktioner som slottskullen, stadens högsta punkt "Citadell" ligger bara 10-20 minuter från hotellet, medan stadens centrum på Pest-sidan kan nås på 8-15 minuter med taxi eller buss / spårvagn. Allt som allt ett bra Novotel-hotell med konsekvent kvalitet, lite utanför huvudcentret, med stora möjligheter till möten och akademiska program.

“Bra upplägg och bra service även för oss som valde att ta ett par semesterdagar runt själva utbildningen”
“Jättebra och Trevligt bemötande. Härligt med någon som kunde språket. Tack”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.