St. George Slottshotell


Hotellbar med cocktailglas

5 stjärnors hotell

Buda sidan

Gratis wifi

Här bor du mitt i den berömda slottskullen, med fiskebastionen, Mathias kyrka och kungliga slottet som närmaste grannar. Det sägs naturligtvis vara gamla stan ", eftersom omgivningen med små undantag är historiska byggnader, ruiner och slott som årligen lockar tusentals turister här.

Hotellet har ett dussin rum, över 40 kvm stor med stor inredning, historisk charm och romantisk touch. Stor historisk restaurang på hotellet och egen spännande vinkällare som är öppen för beställning. Hotellet är bevarat av stadens antikviteter och restaureras försiktigt med maximalistisk dekadens. Hotellet är en historisk byggnad, så önskar för strömlinjeformade minimala och kliniska omgivningar, fråga oss om ett annat hotell!

Barok St. George Residence ligger i området Buda slott, UNESCOs världsarvslista. Här erbjuds lägenheter med pentry och gratis internet.

De eleganta lägenheterna ligger i en 700-årig byggnad och har periodmöbler och moderna bekvämligheter som platt-TV och luftkonditionering.
Du kan koppla av i den charmiga trädgården, gourmetrestaurangen eller kaféet på St. George Residence All Suite Hotel DeLuxe.

Du kan gå till shoppingområdet i Pest centrum, via den berömda kedjan, på 15 minuter (1,2 km). Du hittar också många närliggande sevärdheter, till exempel Matthias kyrka, bara 100 meter bort. Presidentpalatset ligger 600 meter bort.

“Bra upplägg och bra service även för oss som valde att ta ett par semesterdagar runt själva utbildningen”
“Super bra upplägg, fräscha lokaler att vistas i och bra erbjudanden med olika utfylkter! Nöjd med de mesta!”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.