Kontakta oss på budapest.nu

Budapest.nu är en säregen turistbyrå som fokuserar inkommande turer till Budapest - firman är norsk-ungersk, men är bosatt i Budapest så att vi har koll på allting härnere!

Kontakta oss

Telefon: (+47) 73 10 97 50 (Vardagar 09:00 - 16:00)
[Vår IP telefon kan vara litt ustabil!]

Vad är huvudstad i Sverige?

 

Med dagens mediefokus på resebyråer och utlandsresor är vi inte rädda för att berätta om din trygghet om du väljer att använda dig av oss. Vi är registrerade i ett stabilt norskregistrerat resebolag, och erbjuder via vår bankförbindelse, Danke bank/Fokus Bank, betalning i Norge, Sverige, Danmark och Finland direkt till ett lokalt upprättat konto i respektive land. Ni kan också betala med bankkort. 
 
Telefon +47 73 10 97 50, telefax + 47 73 20 58 80 eller fyll ut vårt kontaktformulär!. 
 
På så sätt är det mer bekvämt för våra kunder, som slipper göra kostsamma utlandsbetalningar där lokala köplagar gäller i det specifika landet. Hos oss förhåller du dig till sverige, svenska lagar och svenska bolag!
Vi äger och driver som komplettering ett lokalt ungerskt resebolag som utövar aktiviteter relaterat till näringsverksamhet lokalt här i Budapest. Som sagt har vi också ställt den lagstadgade ekonomiska garantin i norska RGF (Reisegarantifondet).  Vi innehar lisens för att driva turistverksamhet i våra förgreningar i Ungern och Norge. Alla som förmedlar tjänster inom turism i Ungern måste ha en uppsättning tillstånd från lokala myndigheter för att få driva turistverksamhet, tillstånd som är bevis på att man är anpassad till att driva den här typen av förmedling och har ordentligt underlag för sin verksamhet.
 
Så i likhet med de tusentals kunder som redan haft glädje av att använda oss, kan du känna dig trygg och säker på att vi levererar varorna, till var och en av våra gäster!
Vi rekommenderar, i enighet med konsumentombudsmannen, att man ALLTID utnyttjar någon av våra kollegor som kan ge nödvändiga garantier gentemot RGF i Norge och motsvarigheten i Ungern eller andra ställen om man ska ut och resa.
 
Budapest.nu kan erbjuda det mesta under en vistelse i Budapest, med förankring i Skandinaviskt kulturellt samförstånd, är vi en smidig och seriös samarbetspartner.

Budapest.no er medlem av Reisegarantifondet

Les kommentarer