• Oss i budapest.no

Om budapest.nu

Budapest.nu är en guide och resebyrå som fokuserar på Budapest-turism. 

Budapest.no var den första guiden som började skriva om Budapest på norska och nu är Budapestguiden på svenska det ryktas om! 

”Vi” är Viktoria, den lokala Budapesttjejen som kan ge dig de bästa ”insider” tipsen, och Ronny, hennes norska äkta make från Trøndelagskusten som vet vad norrmän och andra skandinaver vill uppleva under sin vistelse här nere. Vi har båda högre utbildning inom turism, marknadskommunikation och marknadsföring. Den svenska sajten och kunderna från Sverige tas hand om av Janos, budapest.nu:s svensktalande kollega som älskar sin födelsestad och vill gärna hjälpa med allt gällande Budapest!

Vårt mål är att erbjuda företag och privatpersoner lokalt anpassad information som gör vistelsen i Europas kulturhuvudstad Budapest minnesrik. Våra ambitioner inkluderar inte bara informationsförmedling utan vi önskar också fungera som brobyggare mellan den ungerska och den svenska kulturen. Vi hjälper gärna till med kreativa skräddarsydda förslag som skapar historiska drömresor till Budapest och Ungern. 

Oavsett säsong eller årstid används vi dagligen av näringslivet, den offentliga sektorn, svenska resebyråer och privata personer.

Vi har bl a hjälpt media vid ett flertal tillfällen, däribland Norska TV2:s ”Jakten på Kjærligheten” och ordnat studieresor för otaliga kommuner och landsting. Det var också vi som representanter för Norge som blev kontaktade av Budapests borgmästarkontor när de behövde utvärdering och förslag från turistnäringen och utländskt näringsliv ang. stadens märkesvara och produktsammansättning gentemot hitresande.

Vi anser oss därför som en seriös och pålitlig samarbetspartner, även om vi inte är ”Norges största och äldsta resebyrå”, så är det just precis det att vi är smidiga och lokalt etablerade med breda kontaktytor som gett oss vårt försprång. Vi har levererat våra tjänster i över 2 år och skickar gärna namn och telefonnummer till någon av våra många referenser.

Du når oss genom vår kontaktsida eller ett personligt besök under er vistelse i Budapest. Du kan också ringa vårt norska ip-telefonnummer: 0047 7310 97 50

Hälsningar,

Viktoria & Ronny

 

© Användning av text och bilder från vår hemsida
Innehåll och layout på vår hemsida är upphovsrättsskyddade. Bilder från platsen får inte mångfaldigas eller omfördelas. Genom att återanvända på Internet, rekommenderar vi direkta länkar till vår tjänst. När det används utan licens licenstagaren kommer att ha rätt till ekonomisk ersättning. Frågor om användning kan ställas till Ronny Karlsen +47 7310 97 50

Les kommentarer