Konferens i Budapest

Vi i Budapest.nu har många års erfarenhet och lokalkännedom av konferens- och turistbranschen i Budapest och väre svenske resenärer skydds naturlig nok av RGF - den norske reisegarantifonden - som er motstykket til Kammerkollegiet i Sverige.

Vi i Budapest.nu har många års erfarenhet och lokalkännedom av konferens- och turistbranschen i Budapest och väre svenske resenärer skydds naturlig nok av RGF - den norske reisegarantifonden - som er motstykket til Kammerkollegiet i Sverige.

Med lokalt kontor här i Budapest har vi bistått en rad internationella bolag, norska företag samt offentliga myndigheter de senaste 10 åren. Det är ofta inte bara konkurrenskraftiga priser och bra lösningar som är anledningen till att vi blir valda utan fler och fler kommer till oss för att man hört att vi har bra lösningar på sociala och yrkesmässiga program med lokala aktörer som matchar företagets intressen.
Konferenshotell
För att anordna en konferens i Budapest finns det ett stort utbud av effektiva och väl anpassade hotell i flera kategorier som erbjuder konferensfaciliteter .
 Budapest har massor av konferenshotell, från 10 till 1000 deltagare och vi har förstahandskunskap om var du ska bo. Oavsett om du vill ha nära till centrum och ”där det händer” eller om du vill ha mer privat atmosfär där deltagarna stannar tillsammans genom hela perioden. Koll på alt efterät
Hos oss behöver du alltså inte välja bland de tråkigaste restaurangerna eller boka sociala program i blindo – med mer än 12 år bakom oss i Budapest vet vi vad som fungerar. Vi kan f.ex. också nämna att vi flera gånger har arrangerat egna vin- och ölfestivaler för större grupper i Budapest. Föreställ dig en 1000m2 stor vinkällare eller en underbar 600m2 bakgård på en fabrik där vi riggar upp ”bås” med lokala producenter, grillar välsmakande mat, ompa-ompa band eller annan underhållning så att du och dina medresenärer kan ha er egen festival. Det låter kanske som ett enormt jobb men som tur är för dig så är det vi som sätter samman detta och ser till att det enda du behöver göra är att njuta.
Vi ser till att allt från mat och dryck vid bordet till underhållning och effekter finns på plats. Kontakta gärna gruppansvarig på rk@budapest.no för bra förslag, det sägs att man sällan får ett nej där!

Vår RFG-registrerade resebyrå tar hand om allt det praktiska för resan, från bokning av flyg, hotell och transport till fantastiska restauranger och aktiviteter anpassat till din grupp. Våra flyg har redan landat med leende gäster i flera år och vi har tiotals referenser från supernöjda grupper som rest med oss.

“Bra service och alltid med ett leende på läpparna! Stade Budapest hade mycket att erbjuda och jag åker mer än gärna tillbaka för att utforska staden”
“Bra upplägg och bra service även för oss som valde att ta ett par semesterdagar runt själva utbildningen”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.