Res med kören till Budapest

Klarar ni det höga C:et och är klara för en körresa till Budapest?

Här kan du läsa om körresa till Budapest!

Vi är dagligen på plats i Budapest, vilket för en resenär är ett extra plus eftersom vi ofta kan öppna dörrar till platser som annars hade varit stängda. Och det är just detta som är vår största styrka, att vi inte bara dyker upp på en lokal konsert, utan vi ser till att du har alla nödvändiga tillstånd, har möjlighet att välja en egen svensktalande guide/tolk som är med och undervisar, samt att arenorna, såsom festplatsen i Szentendre, Mathias kyrkan eller kedjebron, är förbereda på sammanstrålningen med din kör.

Vi tycker helt enkelt att det är bortkastad tid att resa flera timmar ner hit för att sen sjunga för en tom gymnastiksal, därför försöker vi alltid att finna en scen med en lagom publik så att man får en positiv boost. Hösten -08 sjöng t.ex. Songlaget Vaaren från Midt Norge tillsammans med 2 lokala körer med liknande körprofil, inför en publik på 300 personer i ett kulturhus där ryktena berättar om en storslagen socialisering i efterkant av uppträdandet. 

Och de fina damerna från Halden i Norge som -09 gjorde en braksuccé i en kyrka fylld upp till randen med folk, både sittande och stående! Fantastiskt! Eller kören som fick sjunga för de 200 norrmän som firade 17 maj, eller Hokksund Mannskor som i september 2010 sjöng på en vinfestival och en körfestival under samma dag!

Prisidé: Vi har sålt körresor inkl. flyg från SEK 3980 - 8890,- per person, lite beroende på avresestad och val av hotell. Ta kontakt i dag för erbjudande och idéer utan krav om förpliktelser.

Resegarantilagen
När du bokar en packetresa hos Agency AS / Budapest.nu ingår alltid Resegarantilagen. Garantin innebär ett ekonomiskt skydd för dig när en resa blir inställd eller avbruten. Som resenär omfattas du av Agency AS / Budapest.nu resegaranti genom den norska resegarantifonden, vilket är motsvarigheten till svenska Kammarkollegiet.

Som registrerad byrå i RGF kan vi erbjuda följande tjänster;

- Flygbiljetter
- Hotell
- Transport
- Alla lokala tillstånd
- Guide, tolk och stöd under uppehållet
- Aktiviteter från Trabant-rally till vingårdsbesök.

“Lyxigt att bli upphämtad på flygplatsen. Trevligt välkomnande med presenter. Välordnade utflykter med svenskspråkig guide. Fint hotell.”
“Mycket bra upplägg, fina lokaler och trevlig personal. Vill absolut ge högsta betyg!!”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.