Resa med klassen till Budapest

Planerar du en klassresa till Budapest? Budapest är ett pålitligt, tryggt och spännande resmål med rikligt av både utbildande och sociala programmöjligheter för skolklasser.

Här kan du läsa om klassresa till Budapest.

Vi kan hjälpa till med att sätta er i kontakt med en ungersk skola om ni önskar det, och vi tar självklart inget betalt för att hjälpa er med det eller annan planlagd undervisning.

På den historiskt informativa sidan är nog Terrormuseet (The House of Terror Museum) det mest uppenbara, men historiska platser som Slottshöjden, Parlamentet, Hjältarnas torg och Aquincum kan nog läggas in som naturliga historiska kuggar. När det är tid för sociala krumsprång har staden allt man kan förvänta och tänka sig innanför köpcentra, eleganta gator/byggnader, torg, djurparker, tivoli och utomhusbad.

Budapest är en världsmetropol och har ypperliga konserter och kulturarrangemang som väcker entusiasm.

Budapest.nu har haft både grundskoleelever och universitets studenter här nere på klassresor, och kan därmed tryggt slå fast att Budapest blivit en kanonsuccé.

I ärlighetens namn kan det finnas rimligare resmål med tanke på flygpriserna, men få slår Budapest i levnads- och uppehållspris när man väl är på plats. Kollektivtrafikkort med obegränsat antal resor på buss/pendeltåg/tunnelbana/spårvagn kostar en dryg 100-lapp. En middag ute på restaurang från 30 kr, meny på BK/McD 20 kr, en flaska vin från 5 kr och nöjen som tivoli, museum och bio en bråkdel av priserna i Sverige.

Dinside och Dagbladet (Norska tidningar) har faktiskt flera gånger kårat Ungern som Europas 2:a billigaste land att semestra i näst efter (håll i er...) Bulgarien!

Prisförslag: Vi har sålt klassresor inkl. flyg i prisnivå SEK2990–4990,- pr. person, lite beroende på säsong och val av hotell/typ av eventpaket. Sammanfattning: Här bör det vara möjligt för en fantastisk skolresa för både elever/studenter och resefölje. Vi täcker alla typer av budgetar och har hotell så väl som så kallade Bed & Breakfast.Resegarantilagen

När du bokar en packetresa hos Agency AS / Budapest.nu ingår alltid Resegarantilagen. Garantin innebär ett ekonomiskt skydd för dig när en resa blir inställd eller avbruten.

Som resenär omfattas du av Agency AS / Budapest.nu resegaranti genom den norska resegarantifonden, vilket är motsvarigheten till svenska Kammarkollegiet.

“Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.”
“Bra service och alltid med ett leende på läpparna! Stade Budapest hade mycket att erbjuda och jag åker mer än gärna tillbaka för att utforska staden”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.