Vingårdsbesök i Budapest

Vingårdsbesök i utkanten av Budapest - då har du kommit till rätt site!

<

Vingårdsbesök i utkanten av Budapest - då har du kommit till rätt site!

Smaka på ungerska viner, ha en privat vinprovning i Budapest med vinbonden eller cykeltur från vingård till vingård, ja -  det något av det vi i Budapest.nu erbjuder! 

Ungerska viner och vinprovning i Budapest är ett program som vi på Budapest.nu erbjuder till svenska resenärer med stor äran! Faktisk blev vi tillfrågade om att leverera detta program (och mycket annat) när den norska TV2 har filmat en episod av Jakten på Kjærligheten härnere i Budapest, och denna vingård kan vi fortfarande erbjuda för svenskar som tänker att smaka prisbelönta ungerska vin i härlig omgivning! 


Vi erbjudar:

Deluxe vingårdsbesök i Budapest

Vingardsbesok i Budapest
Vingardsbesok i Budapest

Minibuss transfer t/r till en familjvingård för ett avslappnande vingårdsbesök. Inblick i vinproduktionen och er får smaka eget vin och en fantastisk 3 rätters lunch närproducerad/kortreist mat och desser. Minst 6 betalande. Om du bokar boende via oss erbjuder vi den här tjänsten från 2 personer.

  • Varaktighet: 4 timmar
  • När: Dagligen
  • Inkluderad: Transport till / från, vinproving och fantastisk lunch inkluderad

Enkelt vingårdsbesøk

Inblick i vinproduktionen och er får smaka eget vin och en jättegod 2 rätters lunch närproducerad/kortreist mat. Minst 4 betalande. Om du bokar boende via oss erbjuder vi den här tjänsten från 2 personer.

  • Varaktighet: 3 timmar
  • När: Dagligen
  • Inkluderad: Transport till / från + besök på vingård + vinproving och lunch

Vinprovning och vingårdsbesök i Eger


Sidan 1980-tallet har varit Egri Bikavér (Oxblod från Eger) ett välbekant produkt på Systembolaget och svenska hem. Nu kan du ta en tur till huvudstaden i denna kraftfulla rödvinen - Där vi smaka 14 (!) viner på två lokala (kändis) vinproducenter i hjärtat av Eger. Minst 4 betalande. Om du bokar boende via oss erbjuder vi den här tjänsten från 2 personer.

  • Varaktighet: 10 timmar
  • När: Dagligen
  • Inkluderad: Tur i minibuss tur/retur + Svensk/norsktalende guide underveis + besök på 2 vingård + provning av 14 viner + vinsuprise + 1 rätt
“Bra service och alltid med ett leende på läpparna! Stade Budapest hade mycket att erbjuda och jag åker mer än gärna tillbaka för att utforska staden”
“Allt var jätte bra organiserat. Man kände att Ni har tagit hand om allt. Bra service. Fantastiskt bra med svenskt talande guide.”
Like us
Kontakta OSS

Vi hjelper både grupper og enkeltpersoner.