• gruppereise til budapest

Grupperesor til Budapest!

Gruppresor till Budapest har aldrig varit enklare oavsett om det gäller studieresor, klassresor eller konferensresor!

 

Budapest.nu kan erbjuda grupper och företag en rad möjligheter inför de allra flesta av resorna till Budapest, antingen man önskar fullt paket med flyg eller hjälp på plats, är vi en trygg och seriös samarbetspartner. Vi har goda referenser och kan som medlem av RGF erbjuda paket med både flyg och hotell om det är ett önskemål. 
 
Vi hjälper till med:
* Kurs- och konferens förslag,
* Studiebesök (vi hjälper till med fackligt upplägg och lokala kontakter!), 
* körresor 
* klassresor 
* Incentiv och båtturer, svensexor, syföreningsresor, verksamhetsresor, företagsresor, ledningsresor. Ja, med oss kan man få alla sorters turer!
 
Mot bakgrund av din grupp, gällande behov samt budget, hittar vi den perfekta inramningen i Budapest. Antingen det är en bra konferensarena, ett bra hotell, enskilt eller i grupp eller om det är något helt unikt som behövs för att lyfta din vistelse här, så har vi ett brett kontaktnät med tjänster för att förhöja upplevelsen av din resa.
Vi har en varierad meny med aktiviteter för teambuilding, t.ex. besök på lokala vingårdar, Trabant-rally, chartrad Donaukryssning i egen båt, autentiska restaurangbesök, actionrelaterade aktiviteter, pansarvagnskörning, golf, jakt, transport och licenserade svensktalande guider!
 
Vi kan efter avtal också erbjuda skräddarsydda program för ev. medföljande om det önskas. 
 
Ta kontakt med oss via vårt kontaktformulär och be om vår gruppbroschyr med komplett översikt över våra tjänster. 
Tagger:  Ingen tagger

Les kommentarer