• Gruppetur til Budapest

Gruppetur til Budapest

En grupptur till Budapest tillfredsställer alla resenärer som ska på grupptur, båttur, personaltur eller andre incentiv och gruppresor för anställda! Budapest är på så sätt ett bra val!

Många företag planlägger att resa på grupptur eller personaltur till Budapest och vi bidrar årligen flera tusen gäster i Budapest. Gruppresor till Budapest är otroligt populär eftersom Budapest är verkligen en storstad med superbra shoppingmöjligheter, goda restauranger och billiga pris på allt från övernattning till goda drickor! Nu, vid slutet av 2010 är den lokala valutan Forint (HUF) är så svagt mot den svenska kronan och grupper som planerar grupptur till Budapest får mycket för pengarna, faktiskt över 20% mer på lokala upplevelser jämfört med 2009 nivå.

Många funderar på vad man kan göra i Budapest och här kan vi erbjuda en schyst lista av gruppaktiviteter som täcker nästan allas önskar: 

- Vingårdsbesök 
- Flodkryssning 
- Ungersk kokkurs
- Anpassade sightseeing för din grupp
- Fackliga företagsbesök 
- Personal kurs och träningar 
- Vinprovning
- Segling på Balaton
- Badupplevelser för fritidsaktivitet för grupper upp till 40 personer
- och mycket mycket mer...

Du kan läsa våra sidor för gruppresor och se vår rika meny av aktiviteter över vad vi i Budapest.nu kan erbjuda för gruppturer! 

Les kommentarer