• Budapest hotell
  • hotellrom i Budapest
  • Budapest hotell

Bokning av hotell i Budapest

Att boka hotell i Budapest kan vara en utmaning; utbudet är ju enormt och Budapest så pass stort att det är svårt att veta vilket hotell som passar bäst!

hotell bedroom in budapest
hotell bedroom in budapest
hotell bedroom in budapest
hotell bedroom in budapest

Eksempel bilde fra et av våre preferete 5 stjerners hotell, hvor våre bookinger får overdådige delux rom. Unn deg selv litt luksus - det koster ikke selskapsskjorta til Petter Stordalen her i Budapest!

hotell bedroom in budapest

Et av våre 4 stjerners hotell som ligger noen steinkast unna den berømte/beryktende gågaten Vaci utca. Et flott hotell - med usedvanlig god frokostbuffet!

hotell bedroom in budapest

Kanskje en leilighet passer deg bedre? Vi har leiligheter fra 400 og opp pr natt med minikjøkken og bad. En komfertabel og rimlig boform, spesielt for de som er på helsereiser!

Budapests beste hotellpriser

Mange har spart tusenlapper på å booke hotell i Budapest via oss i Budapest.no. Vi kjøper stort bare i Budapest (og regionen) og kjenner derfor til hvilke hotell du bør bo på, enten du vil ha overdådig luksus eller et rimelig budsjett hotell med 3 stjerner. Vi tilbyr ikke 147 000 hotell i 129 land, men handler kun lokalt og oppnår vi gode volum priser som du nyter godt av!

Alle pristilbud er 100% uforpliktende - og du får ALLTID tilbud inkludert alle skatter/avgifter og frokostbuffet slik at det ikke blir noen overraskelser ved utsjekk. Dessuten har vi super-enkle avbestillingsrutiner og avskyr outsourcede callcenter

med drøssvis av ansatte, slik at du enkelt kan justere din bestilling om det motformodning skulle være behov for dette.

Gjør som tusenvis av andre reisende, sjekk våre priser nå! Budapests beste hotellpriser!

«Utrolig bra hotell! Takk!»Mars 2008

Motta et uforpliktende tilbud!

Fyll inn navn og informasjon under - så sender vi deg et 100% uforpliktende tilbud i løpet av 24 timer. Dette er ikke en bestilling, kun et prisanslag! :)

Den gyllene regeln är att försöka hitta hotell i Budapest distrikt nr 5, 6 eller 7. En del spännande hotell har också öppnat i distrikt 8, men då gäller det att hålla tungan väldigt rätt i munnen så man inte hamnar i fel del.

En del av Budapests eleganta hotell ligger vid den mäktiga floden, men normalt kostar dessa lite mer än hotellen in mot stadskärnan. Vi har också några tjusiga slottshotell som vi gärna rekommenderar för de som ska på en romantisk ”get-away”. Och bara så att det är sagt; Budapest har många bra ställen om man vill få en stund i avskildhet med sin respartner!

Sist men inte minst finns det en mängd härliga spa-hotell som vi har mycket bra priser på, där vi alltid inkluderar spa-tillgång så att man slipper betala för det vid incheckningen!

Vi har 7 års erfarenhet med att ge goda råd till nordbor, och i motsats till de stora sökmotorerna ger vi inte dumma förslag där man får betala extra för frukostbuffé (kostar normalt 15-25 SEK pr person/natt extra) eller extra skatter/avgifter. Hos oss får du alltid 1 pris på utvalt Budapest hotell som inkluderar uppehället utan onödiga överraskningar på ditt bankkonto!

Alla förslag vi skickar är helt utan förpliktelser och vi kan ofta skräddarsy bokningen med sammanhängande rum för sällskap som reser i större grupp, icke rökare/rökare, med eller utan heltäckningsmatta, handikappanpassat etc. etc. Ge oss därför gärna information om detta när du frågar om våra erbjudanden och uppge antal personer som reser och vilka datum ni vill resa dit och resa hem!

Kontakta oss för ett fantastiskt hotell erbjudande i Budapest idag.

Les kommentarer