• Masterbedroom er faktisk over 20kvm stort!:-)
 • På kjøkkenet finner du en liten spisestue med noen stoler og
 • Kjøkken med oppvaskmaskin, ovn og kjøleskap!
 • Kjøkken detaljer. Kona gikk amok på Kika!
 • Masterbedroom igjen.
 • Detaljer over sengen tilsier at her kan det lages englebarn!
 • Soverom 2. Dette er "twin"senger på eget galleri.
 • Stuen er stor og har spisestue, stoler og skjenk. TV med 50
 • Stuen er har nok sitteplasser!
 • Stuen er solrik med 2,4 meter høye vindu i orginal utførelse
 • Inngangspartiet i huset er også fantastisk vedlikeholdt. Uno
 • Leiligheten har 2 forseggjorte og delikat bad. Dusj, wc og s
 • Bad nr 2. Også med dusj, wc og servant.

Hyr en lägenhet i Budapest

Bo som en greve och njut av det bästa av ditt lokala boende. – Hyr vår tjusiga lägenhet i historisk jugendstil, mitt i smeten i centrala Budapest.

hotell bedroom in budapest
hotell bedroom in budapest
hotell bedroom in budapest
hotell bedroom in budapest

Eksempel bilde fra et av våre preferete 5 stjerners hotell, hvor våre bookinger får overdådige delux rom. Unn deg selv litt luksus - det koster ikke selskapsskjorta til Petter Stordalen her i Budapest!

hotell bedroom in budapest

Et av våre 4 stjerners hotell som ligger noen steinkast unna den berømte/beryktende gågaten Vaci utca. Et flott hotell - med usedvanlig god frokostbuffet!

hotell bedroom in budapest

Kanskje en leilighet passer deg bedre? Vi har leiligheter fra 400 og opp pr natt med minikjøkken og bad. En komfertabel og rimlig boform, spesielt for de som er på helsereiser!

Budapests beste hotellpriser

Mange har spart tusenlapper på å booke hotell i Budapest via oss i Budapest.no. Vi kjøper stort bare i Budapest (og regionen) og kjenner derfor til hvilke hotell du bør bo på, enten du vil ha overdådig luksus eller et rimelig budsjett hotell med 3 stjerner. Vi tilbyr ikke 147 000 hotell i 129 land, men handler kun lokalt og oppnår vi gode volum priser som du nyter godt av!

Alle pristilbud er 100% uforpliktende - og du får ALLTID tilbud inkludert alle skatter/avgifter og frokostbuffet slik at det ikke blir noen overraskelser ved utsjekk. Dessuten har vi super-enkle avbestillingsrutiner og avskyr outsourcede callcenter

med drøssvis av ansatte, slik at du enkelt kan justere din bestilling om det motformodning skulle være behov for dette.

Gjør som tusenvis av andre reisende, sjekk våre priser nå! Budapests beste hotellpriser!

«Utrolig bra hotell! Takk!»Mars 2008

Motta et uforpliktende tilbud!

Fyll inn navn og informasjon under - så sender vi deg et 100% uforpliktende tilbud i løpet av 24 timer. Dette er ikke en bestilling, kun et prisanslag! :)

Denna själfulla lägenhet totalrenoverades skonsamt våren 2012, och man har behållit dess vördnadsvärdiga prägel så att den framstår i sin originalprakt med 4,5 m (!) i takhöjd, eleganta dörrar och originalutsmyckningar.

Du kan vältra dig på 90 kvm som omfattar ett fullt utrustat kök (jodå, diskmaskin och champangekylare finns!) samt ett stort sällskapsrum med matplats och soffgrupp. Här finns också tv med 50 kanaler. Hela lägenheten har självklart fri tillgång till bredbands WIFI.

När solen går upp och det är dags att lägga sig, har man 2 stora sovrum, med var sitt fristående badrum med walk-in-shower och toalett. I kombination med de komfortabla sovmöjligheterna på rummen, har lägenheten lätt sovplatser för 6–8 personer.

Läge:

Läget är inte helt oangenämt: När man kommer ut från huvudingången ser man rakt över till parlamentet, på höger hand hittar man det legendariska köpcentret West End med 400 butiker och på vänster hand ser man tornet på S:t Stefans basilika. Här har man gångavstånd till shopping, attraktioner och inte minst förlustelser. (Som exempel ligger restaurangen Sir Lancelot 300 m härifrån på en närliggande gata!). Metro, kollektivtrafik och storstadspuls alldeles i närheten alltså, men lägenheten är bekvämt vänd mot en bakgård och således helt lugn, i absoluta downtown på Budapests Pest-sida.

Incheckning och städning:

Lägenheten levereras städad och färdig med en uppsättning handdukar och sängkläder pr boende. Vi checkar in er vid ankomsten och passar på att kolla att ni mår som fisken i vattnet. Om man önskar extra städning under vistelsen, välkomstpaket vid ankomsten med färskt bröd, någon öl, en låda vin och andra nödvändigheter, så arrangerar vi självklart detta!

Pris

Pris på förslag. Minst antal nätter är 3.

Vem passar det för?

Vi har en minimiålder på 25 år för och är allergiska mot partynorrmän på semester, dom kan hellre dra till AyaNapa eller we-dont-know-what! Vi gillar däremot väldigt mycket väninnor på spa-semester, familjer, ”hälsoturister” och andra som vill njuta gott av att bo i en särpräglad miljö. Vi har barnsängar till dom som reser med småbarn och badrumsvåg så man kan väga bagaget inför hemresan.  Önskar man billigare alternativ av lägenhet har vi det, med lite ”sämre” läge och mer opersonlig prägel. Säg till i så fall, vi känner till staden på våra fem fingrar, och har passande förslag för var plånbok.

Hur hyr jag?

Kontakta oss via vårt kontaktformulär. Lägenheten är populär bland våra resenärer, men vi gör vårt bästa för att hitta plats till dig och ditt resfölje om du skickar oss information om hur många ni är och tidsperioden ni ska stanna i Budapest.

Lägenheten hyrs ENDAST ut via Budapest.no | Budapest.dk | Budapest.nu

Les kommentarer